Translate

Vi behöver alla Omega-3
Den nordamerikanska kosten är nästan helt tömd av den essentiella fettsyran Omega-3. Forskare tror att minst 60 % av nordamerikaner snart har brist på Omega-3 fettsyror och att barn snart nästan inte får I sig något Omega-3. I själva verket har brist på Omega-3 i den nordamerikanska kosten nu varit kopplad till en omfattande lista över hälsorelaterade problem hänvisad till över 2000 vetenskapliga studier.

Omvänd obalansen!
De anses vara essentiella fettsyror, vilket innebär att de är viktiga för människors hälsa, vilket innebär att de inte kan tillverkas av kroppen.
National Institutes of Health och International Society for the Study av fettsyror och lipider (ISSFAL) rekommenderar att individer konsumerar minst 220 mg dagligen av DHA (dokosahexaensyra), den viktigaste omega-3 fettsyran, och att gravida och ammande kvinnor konsumerar minst 300 mg dagligen. För att kunna jämföra; så finns det 100 mg DHA per 1/4 kopp konserverad tonfisk.
Xocai ™ Omega Squares ™ har minst 200 mg av DHA och EPA per tre 11 grams rutor. Xocai ™ Omega Squares ™ är en utmärkt källa till omega-3 och främjar den nödvändiga balansen av essentiella fettsyror genom Açaibäret, linfrön och en patenterad, vegetarisk inkapslade Omega-3.

Omega-3 fettsyror är viktig för hälsan.
Det är viktigt att upprätthålla en lämplig balans mellan Omega-3 och omega-6 i kosten eftersom dessa två ämnen samverkar för att främja bättre hälsa. En hälsosam kost bör bestå av ungefär två gånger mer omega-6-fettsyror än omega-3 fettsyror (2:1).
Många forskare föreslog att de nuvarande höga halterna av omega-6-fettsyror, i förhållande till Omega-3 fettsyror (10:1), i den nordamerikanska kosten har skapat en betydande obalans och är en viktig faktor i den ökande andelen sjukdomar i USA. Omega-9 fettsyror är inte klassade som essentiella fettsyror eftersom de kan skapas genom kroppen från omättat fett.
Xocai ™ Omega Squares ™ har utvecklats för att förse kroppen med de essentiella fettsyrorna för en förebyggande och bättre hälsa under varje skede av ditt liv.
Omega Squares

Med minst 200 mg av DHA och EPA per dagsdos (3 bitar) är Xocai ™ Omega Squares ™ en utmärkt källa till omega-3 och främjar den nödvändiga balansen av essentiella fettsyror genom Açaibäret, linfrön och en patenterad, vegetarisk inkapslad Omega-3. Xocai ™ Omega Squares ™ innehåller 59,1 % kakao.

Tre bitar av Xocai™ Omega Squares™ har ett ORAC-värde på 75 405 Orac enligt oberoende analys utförd av Brunswick Lab.

ORAC-värde per 100 g: 228 500 Orac

Innehåll:
84 st. bitar á 11 gram. (

Dark Chocolate (Unsweet-ened Chocolate, Sugar, Antioxidant Blend [Natural Cocoa, Açaí, and Blueberry Powders], Lecithin [as an emulsifier]), DHA Omega-3 Powder (Glucose Syrup Solids, Algae Oil, Sodium Caseinate, Sodium Ascorbate, Lecithin, a mix of Natural Tocopherols and Ascorbyl Palmitate as Antioxidants), Whole Flaxseed, Orange Peel Bits with Natural Flavor.
Detaljerat innehåll