Translate
Detta är en ny revolutionerande viktminskningsprodukt som inte bara hjälper dig att gå ned i vikt utan även att bibehålla den nya vikten och bygga upp muskelmassa. Eftersom shaken är en högantioxidant-produkt så har den också bra effekt på det allmänna hälsotillståndet, den är bra för hyn, energinivåer, sömn mm.

En pilotstudie pågår med 50 överviktiga personer i USA. Denna studie genomförs under ledning av en välkänd viktminsknings-läkare i USA, Dr Mike Kennedy.

Studien var från början satt till 12 veckor och resultatet har varit fantastiskt. Läkarna som genomför studien har aldrig tidigare hört talas om en klinisk studie där samtliga deltagare fullföljt hela programmet. Normalt brukar ca. hälften av deltagarna avbryta. Här är alla kvar och alla har bara positiva resultat att rapportera.

Samtliga har gått ned i vikt, är fulla av energi, har ingen muskelvärk, har inget sug efter kolhydrater och mår bättre än de någonsin har gjort. De har till och med svårt att äta hela det dagliga kaloriintaget eftersom de känner sig mätta och belåtna. Samtliga deltagare har gått ned i vikt utan att uppleva att de går på en diet.

Totalt har de 50 testpersonerna minskat 580 kg i vikt under dessa 12 veckor!
Måltidsersättningen som har ett högt protein- och fiberinnehåll och lågt kolhydrat-
innehåll, innehåller givetvis kakao men även 19 aminosyror, acaibär, blåbär, 12 vitaminer inkluderat B-vitaminer för hjärnan och aptitkontroll, 13 mineraler såsom krom, magnesium och zink som är bra för viktkontroll.
Vill du läsa mer klicka på länken:  Xmeal weightloss
Detta är ett enkelt, lätt och hälsosamt viktminskningsprogram. (Hur många viktminskningsprogram är hälsosamma?)

1) Viktminskning
Vill du gå ned i vikt använd shaken så här:
Ersätt 2 måltider med X-Protein Meal.
Ät en "vanlig" måltid. Självklart så hälsosam och nyttig som möjligt.
Ät 2-4 X power squares per dag.
Försök att inklusive den "vanliga" måltiden ligga på ca 1200 kalorier per dag för kvinnor och ca 1500 kalorier per dag för män.
Rör på dig minst 20 minuter (nybörjare) annars 30 - 60 minuter, 3-5 gånger per vecka. Promenader är jättebra att starta med.

2) Behålla din vikt
När du har nått ditt viktmål och vill behålla din vikt:
Ersätt 1 måltid med X-Protein Meal.
Ät två "vanliga" måltider.
Ät 2-4 X Power Squares per dag.
Rör på dig 30-60 minuter, 3-5 gånger per vecka.

3) Idrottsutövare
Fysiskt aktiva behöver extra näring och extra antioxidanter.
Drick 1-2 X-Protein Meal dagligen mellan dina normala väl samansatta måltider.
Ät 2-4 X Power Squares per dag.

HUR BESTÄLLER JAG?
En påse räcker en månad till en person om man konsumerar en shake per dag. Vill man gå ned i vikt och byter ut 2 mål per dag behövs alltså 2 påsar för en månad.
Detaljerat innehåll
Xoçai® High-Antioxidant Meal Replacement Shake