Hela historien - Uppdaterat ORAC test
MXI Corp är stolta att presentera den 3:e generationen Xocai ™ produkter. Den första produkten som har fått nya testresultat är X Power Squares ™. Nya förpackningar har precis börjat produceras och vi räknar med att de första lådorna kommer att levereras i mitten av mars 2010.
 
Xocai ™ produkterna har sedan tidigare haft ett väldigt högt ORAC värde. Efter nyligen gjorda tester är vi nu redo att berätta resten av historien.

Brunswick Laboratoriet har nyligen utvecklat "Total ORACFN" som är ett test som visar alla fem fria radikaler som hittats i människokroppen. "FN" står för "Food and Nutrition, mat och näring." När vi fick reda på det nya testet, frågade vi omedelbart om kostnaderna och vilken tid som krävs för att genomföra testet.

Det tar ungefär två veckor att utföra tester för de fem fria radikalerna och kostnaden är cirka $ 5,000 per test. Vi skickade in några av Xocai ™ produkter till Brunswick Laboratoriet. Vi hade ingen aning om vad resultaten av "Total ORACFN" testet skulle visa, men vi hade fullt förtroende att Xocai ™ X Power Squares ™ skulle få goda resultat. Nedan följer diagram som visar de otroliga testresultaten för Xocai ™ X Power Squares ™ och även för Nugget, Active, Xobiotic och Xe Energy Drink som nu också testats.

Under de kommande 6 månaderna kommer vi att testa alla Xocai ™ produkter. Resultaten av "Total ORACFN" testet kommer att finnas med på alla förpackningar i framtiden. Följ med spänning resten av denna fantastiska utveckling.
Länk till:  The Whole Story
Translate